Satsa på nya möbler i skolan

Är du ansvarig för alla möbler i skolan där du jobbar, så har jag ett bra tips! Välj nya skolmöbler från Cadiform! Idag är det allt för många skolbänkar och stolar som är allt annat än ergonomiska. Samma sak när det gäller lärarnas möbler, i kapprummet och så vidare. Man talar mycket om ergonomi på arbetsplatser som kontor eller om man jobbar med tunga saker. Men det är minst lika viktigt inom skolan. Elever och lärare, de tillbringar ju större delen av alla veckans dagar i skolan. Då är det viktigt att de har rätt slags hjälpmedel och möbler! Hos Cadiform har man valt att satsa helhjärtat på skolmiljön. Så hos dem kan du hitta det mesta som behövs.

Viktigt anpassa inredningen

Både i förskola och skolan är det viktigt att ha en inredning som är anpassad efter verksamheten. Det är en viktig del av grunden för goda utvecklings- och inlärningsmiljöer. Dee möbler som Cadiform erbjuder är av hög kvalitet som även är snygga att se på samt att de är just ergonomiska att använda. 

Så om det är så att det är dags att ni ska uppdatera i er skola, så kan det vara värt att ta in ergonomi i det hela. Det är ju viktigt att kunna sitta och jobba med olika saker utan att få problem med kroppen. Rätt möbler på rätt plats gör det lättare för både elever och lärare helt enkelt!

9 Nov 2021

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.