Matstolar från Wegot

När du är på jakt efter nya möbler så är wegot.se en fantastisk källa att börja leta på. Här hittar du möbler av alla de slag, i modern design och till riktigt bra priser. Utbudet på Wegot är enormt och det finns alltid riktiga klipp att göra.

Möbelmarknaden är lite av en djungel. Butikerna är många och märkena ännu fler och priserna varierar kraftigt. Korrelerar alltid priset med den kvalitet man får? Ibland är det så, men inte alltid. Wegots möbler håller till exempel väldigt hög kvalitet, utan att vara det minsta dyra.

Matstolar och andra köksmöbler

Intresset för just matstolar har vuxit mycket de senaste åren. Från att ha varit något man inte fäst särskilt stor uppmärksamhet vid så är matstolar idag en mycket het inredningsdetalj. Det finns så mycket man kan göra med matstolar, de kan se ut på väldigt många olika vis och fylla olika funktioner.

För vissa är det viktigast att matstolarna är bekväma, de ska vara vadderade och gärna klädda med tyg, skinn eller skinnimitation. Man får väldigt stor variationsmöjlighet i valet av tyg. Ska det vara fläckavvisande? Mjukt? Avtagbart? Tror man att det är en enkel sak att välja matstolar så tror man fel.

För andra är det designen som är viktigast i valet av matstolar. Kanske har man en mycket specifik stil hemma som stolarna måste harmoniera med? Några tycker det är viktigare att möblerna är bekväma för ögat än för ändan. På wegot.se finns matstolar för alla smaker.

Butiker i Malmö och Gävle

Alla möbler från Wegot går att beställa online, dessutom finns det fysiska butiker i Malmö och Gävle, för den som vill provsitta sina matstolar innan de beställer. Här finns också kunnig personal på plats som gärna hjälper till med att svara på frågor.

26 Aug 2015

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.