Lyckas med din flyttstädning

Planering är nyckeln till att göra en bra flyttstädning. Allra enklast är det så klart att satsa på hjälp med flyttstädning Göteborg. Men du kan göra det själv med, på enkelt sätt. En flytt innebär ju en hel del jobb och städningen är ofta det som avslutar relationen med din gamla bostad kan man säga, och ja, lämna nycklarna med så klart. Det du ska planera in, är gott om tid. För att göra en flyttstädning, det tar alltid lång tid, ofta längre tid än vad du kanske tror. 

Planera städningen

Som sagt, en bra planering av städningen är bra. Planera in vilken dag eller dagar du ska städa. Samt fundera på vad det är som måste göras. Här är det bra att ha en checklista, så att du inte missar saker som måste städas. Du ska ju städa varje skrymsle och vrå, från tak till golv samt alla biutrymmen. Kolla även av om du behöver köpa hem mer eller nytt städmaterial. Låt dammsugare och annat stå kvar, när du flyttar ditt bohag.

Gör din flyttstädning enklare

Enklast blir det genom att anlita flyttstädning i Kungsbacka via städfirma så klart. Men gör du det på egen hand, underlätta genom att ha rätt städmaterial. Bra städredskap, rengöringsmedel, trasor, med mera är ett måste att använda. Sen som sagt, städa efter en checklista, då behöver du inte fundera så mycket, utan att bara kolla, städa och checka av via den listan. Enkelt och lätt blir det då! 

27 Jun 2020

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.