En flytt bör planeras i god tid

Detta med att flytta, det vet de flesta är något som tar tid och är jobbigt. Ju längre man bott på ett ställe, desto mer är det ofta att göra. Det eftersom man har sparat på sig en massa saker, som finns överallt. Att flytta går att göra smidigare, om man bara ser till att ha en god planering. Från det att du har ett flyttdatum kan du börja! Du vet då vad du har att sikta på och en dag att vara färdig. Utflyttdatum är med bra att ha koll på, så du vet sista dag för flyttstädning. Tänk bara på att det ska flyttstädas och sedan besiktigas före sista dagen.

Släng, spara, sälj

De flesta av oss sparar en massa saker, för de kan vara bra att ha. Det är inte fel att rannsaka sig själv före flytten. Är det trasiga saker, då finns det absolut ingen anledning att flytta med de sakerna! De kommer ligga skräpa även där. Släng allt trasigt! Sen, kolla över allt annat, finns det saker du inte använder, men som är i bra skick? Sälj det, eller skänk bort det!

Ta hjälp när du ska flytta

Det är svårt att vara en ensam person att flytta. Så du måste minst ha en vän, som kan hjälpa dig bära soffa, säng med mera. Alternativt att du bokar en flyttfirma. Flyttstädningen, den kan du göra själv, annars är det rätt smidigt ta hjälp av en städfirma för det med!

6 Jul 2021

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.