Bra vinterträning

Under vintern är det många som drar sig för att träna ute, då det är mörkt, kallt, halt och såm vidare. Men det går alldeles utmärkt att träna ute! Komplettera gärna träning med bra tillskott, läs mer om Fitline Sport här. För att din träning i vinter ska vara bra, se till att du väljer rätt kläder att ha på dig ute! Du kan med fördel ha på dig ett underställ samt även en vindjacka. Sedan se även till att ha löparskor som är dubbade. Det gör att du slipper halka runt om det är halt underlag. 

Träna ute själv eller tillsammans

Våga utmana dig själv när du tränar ute. Du kan variera din träning en hel del. Ge dig ut i terrängen och skogen. Ta med en vän ibland, det kan öka motivationen till att träna ute mer. Det är ju ofta roligare att ha ett sällskap med sig då man tränar, oavsett årstid.

Sedan, så klart, du måste ju inte släpa dig ut och träna, om du inte vill. Under vintern kan du satsa på att träna inomhus om du föredrar det.

Träna inne

Väljer du att träna inne, så kan du gå till gymmet, eller varför inte börja simma? Det kan även vara kul att gå på så kallad cirkelträning eller gruppträning. Sen så kan du även köpa hem egna träningsredskap att träna med hemma om du vill det.

14 Dec 2021

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.