Behöver du en personlig assistent?

Är det kanske så att du är i behov av en personlig assistent? Här rekommenderar vi ju gärna olika saker och idag har vi kommit till Ekens Assistans. Till dem kan du vända dig om du behöver personlig asssstans. Läs mer här om dem. Du kan kontakta dem även om du ännu inte ansökt om att få hjälp, eftersom de kan hjälpa dig även med ansökningsprocessen till Försäkringskassan eller kommunen. 

Vem kan få personlig assistans?

Personer som är  upp till 65 år gammal samt har stora och/eller varaktiga funktionsnedsättningar och behöver personligt stöd kan ansöka om att få personlig assistans. Det är beroende på hur mycket hjälp du behöver med grundläggande behov som du kan vända dig till olika intanser. Mer än 20 timmar per vecka är det Försäkringskassan som beslutar om, mindre timmar är det kommunen du bor i. 

Varför välja Ekens assistans?

Ekens assistans är ett assistantföretag du kan anlita om du vill. Läs mer här.  De kan bland annat hjälpa dig så att du får rätt sorts personliga assistenter. Om dun vill så får du vara med att rekrytera de personer som du vill ska jobba med dig och för dig. Att ha en eller flera assistenter i hemmet gör ju att det är viktigt att anställa rätt person. Det innebär att det bör vara både personkemi samt att de har rätt kunskaper och kompentenser.

Genom att välja ens assistans får du assistans på dina villkor och efter dina önskemål vilket kan kännas tryggt.

3 Nov 2020

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

Här delar jag med mig av saker som jag tycker är roliga och intressanta. Jag lyfter fram företag, idéer och produkter som jag anser är värda att lyftas fram, men ger också mellan varven idéer, inspiration, tips och råd - eller ett gott skratt.

 Ämnena som bloggen berör täcker många olika områden som hem & familj, inredning, studier, mode & skönhet, design och annat som ligger inom min intressesfär. Ibland hoppas jag att du ska kunna le igenkännande och ibland hoppas jag kunna förvåna eller beröra. Oavsett vilket intryck min blogg gör så vill jag att du ska trivas här hos mig och hitta åtminstone något litet som du kan ta med dig efter varje besök.