Cathie

Jag bloggar om produkter, företag och saker som jag gillar

Matstolar från Wegot

När du är på jakt efter nya möbler så är wegot.se en fantastisk källa att börja leta på. Här hittar du möbler av alla de slag, i modern design och till riktigt bra priser. Utbudet på Wegot är enormt och det finns alltid riktiga klipp att göra.

Möbelmarknaden är lite av en djungel. Butikerna är många och märkena ännu fler och priserna varierar kraftigt. Korrelerar alltid priset med den kvalitet man får? Ibland är det så, men inte alltid. Wegots möbler håller till exempel väldigt hög kvalitet, utan att vara det minsta dyra.

Matstolar och andra köksmöbler

Intresset för just matstolar har vuxit mycket de senaste åren. Från att ha varit något man inte fäst särskilt stor uppmärksamhet vid så är matstolar idag en mycket het inredningsdetalj. Det finns så mycket man kan göra med matstolar, de kan se ut på väldigt många olika vis och fylla olika funktioner.

För vissa är det viktigast att matstolarna är bekväma, de ska vara vadderade och gärna klädda med tyg, skinn eller skinnimitation. Man får väldigt stor variationsmöjlighet i valet av tyg. Ska det vara fläckavvisande? Mjukt? Avtagbart? Tror man att det är en enkel sak att välja matstolar så tror man fel.

För andra är det designen som är viktigast i valet av matstolar. Kanske har man en mycket specifik stil hemma som stolarna måste harmoniera med? Några tycker det är viktigare att möblerna är bekväma för ögat än för ändan. På wegot.se finns matstolar för alla smaker.

Butiker i Malmö och Gävle

Alla möbler från Wegot går att beställa online, dessutom finns det fysiska butiker i Malmö och Gävle, för den som vill provsitta sina matstolar innan de beställer. Här finns också kunnig personal på plats som gärna hjälper till med att svara på frågor.

26 aug 2015